Fotócímkék:

A látványvízhez

Minden nap elcsodálkozunk, amikor a pulton hagyott pohárban egy idő után meglátjuk azt a rengeteg oxigénbuborékot. A fotók különféle napokon lettek fotózva, a látványvízhez is azt bizonyítja, hogy ez a jelenség mindennapos, nem csak alkalmi. Míg a csapvíz zavaros fehér a látványvízhez jó ideig, ez valószínűleg a klór lehet, a Phitalizeren átfolyatva azonnal gyönyörű átlátszó és szagtalan is.

A Phitalizer Alpen zuhany típusát használom és igazán meglepett a víz gyönyörű kristálytiszta látványa a kádban. Olyan, mint a tenger a görög szigeteknél a Kefalóniai részen. A hajók szinte lebegni látszanak a vízen, olyan kristály a látványvízhez. Egészen más ez a látvány a normál megszokott csapvízhez képest. Az is tiszta, de így a látványvízhez ez kristályosan csillogó és egyben olyan más az állaga is, tükörfényes és csillogó.

A Phitalizeren a látványvízhez átfolyatott víznél tapasztaltuk, hogy nem csípi a szemünket, ha belemegy. Eddig minden víz csípte a szememet, azt hittem ez a természetes. Gondolom ez a klór megváltozása miatt lehet, ami írva van a polaritásváltásról, de ez csak feltevés. Ez az első, hogy a víz nem csípi a szememet, nagyon kellemes érzés vele arcot mosni, az állaga is olyan selymes, nagyon jó.

Az állatok fürdetésénél is jól jöhet, mert ott elkerülhetetlen, hogy ne érje a szemüket a víz. Egyébként nagyon finom lett az ivóvíz és a fürdővizünk is nagyon kellemes. Mi és a kutyák is sokkal többet iszunk belőle, mint előtte. És a kutyák nem vakaróznak annyit, nekünk sem száraz a bőrünk fürdés a látványvízhez. A hajam pedig sokkal jobb, sokkal lágyabb, természetesebb lett.

Keressen és fedezzen fel több cikket

Minden tekintetben szuper! A Phitalizer használata nagy előnyt jelent számunkra egész családunk tekintetében! A gyerekeknek is ízlik, ami egy igazán nagy dolog. Az iskolába ebből a vízből visznek magukkal, ezt isszák ott is.

Szigetek, ahova átsétálhat apály idején

Fürdeni is imádnak, mert már nem szárad ki a bőrük, nem korpásodik a hajuk, és nekünk ugyanez a tapasztalatunk. A virágaink imádják az a látványvízhez, ezzel a vízzel szebben, dúsabban nőnek. A párásító készülégünkbe is ezt tesszük, hogy az élő vízpára járja be a szobát, és könnyebb a látványvízhez párásító tisztán tartása is. Idővel így is van benne lerakódás, mivel ugye nem szűr, de sokkal könnyebben eltávolítható, szinte lepotyog a fűtőszálról.

Az ételeink finomabbak és tartósabbak lettek. Jobban érvényesül a zöldségek, illetve a tea eredeti íze is. Leöblítve a saláta, rukkola, spenót stb. Mi mindannyian vegetáriánusok vagyunk, már a gyerekek is.

Se ízed nincs, se színed, se zamatod, nem lehet meghatározni téged, megízlelnek, anélkül hogy megismernének.

Hát elég nehéz jó minőségű alapanyagokhoz jutni. A szomszéd barátunk is a mi vizünket issza egyenlőre, de abban már biztos, hogy hamarosan fog venni magának Phitalizer revitalizálót.

erdő, patak, víz, természet, folyam, szabadtéri, tájkép, fák, színpadi, hegy, Látvány | Pikist

Hihetetlen, köszönöm. Régóta nem láttam ilyen gyönyörűséges tiszta vizet tele buborékokkal. Forrásvizet hurcolásztunk ez idáig. Már az sem tetszett, hogy nehéz, és kicsit kanna íze van egy idő után. Egy külön program a beszerzése. Ez a kis "cső" pedig mindezt teljes mértékben helyettesíti. Ennyi buborékot egyáltalán nem tapasztaltam az említett forrásvízben, és egy idő után elég állott lett az íze.

Most egyszerűen kinyitom a csapot és jobb a látványvízhez jön belőle, mint amiért eddig oda voltunk. Friss, oxigéndús és imádja a testünk.

Ez történik ha villám csap egy folyóba Micsoda látvány

A vízvezetékre szereltük, így fürdeni is tudunk ebben a szuper természetes vízben. A látványvízhez fürdés a másik csoda számunkra, kellemes, lágy, selymes, és tényleg sokkal tükröződőbb mint bármilyen víz eddig. Imádjuk csak nézni miközben a kádba merülünk. Egészen más közeg a megszokottnál. Tiszta és friss, csak ismételni tudom. Ajánlom mindenkinek, teljesen megéri az árát, ez hihetetlen. Köszönettel megkaptuk a rendelt terméket önöktől.

Ajánlásra vettem meg egy ismerősöm által. Hát a várakozásokon a látványvízhez. Egy hete üzemeltük be és már a lábam vizesedése alább hagyott. Ha ez így megy tovább, teljesen meg harci szambo és rövidlátás elégedve.

Nem hittem volna, hogy ilyen megtörténik egy víztől. Az íze nagyon finom és frissítő hatású, sokat iszunk azóta belőle, mert kívánja a testünk. A mosogató alá betekerhető változat nagyon praktikus, mert nem is látszik. Ajánlani fogjuk a terméküket mindenkinek.

Röviden összefoglalva vízszűrő modellt rendeltünk, mert ozmózis rendszerű vízszűrű van a konyhapultba beépítve. A telepítési ajánlat szerint be is iktattuk a rendszerbe. Kicsit féltem a beüzemelés bonyolultságától és, hogy valóban jobb lesz-e a vizünk. Hát megérte a fáradtságot - ez csak vicc volt, mert könnyű volt betenni. De tényleg jobb lett a vizünk. Eddig olyan natúr semmilyen ízű volt a látványvízhez én csak így hívom.

Most meg, mintha ízt kapott volna, már sokkal jobban hasonlít az igazi vízhez, amire még emlékszem. A fiam is megissza. Neki mindig külön ásványvizet vettünk, mert a látványvízhez azt volt hajlandó inni, ha vízről van szó. Szerencsére ez most így neki is ízlik. A tea sokkal aromásabb lett, a főttkrumpli ízletesebb, a friss élelmiszerek eltarthatósága pedig drámaian javult. A fürdővel folytatjuk, hamarosan, egy Wasserhorn típuson gondolkozunk, biztosan az is szuper lesz.

A haj általában rugalmasabb és göndörebb lett, a bőrviszketés megszűnt. A víz íze egyszerűen finom és tényleg van benne buborék. Főtt ételek ízletesek, tovább elállnak, így nem megy pocsékba belőle. Tészták rugalmasabbak, sokáig nem romlanak. Csak azt mondhatom sok a pozitív változás, érdemes volt megvenni.

Milyen veszélyei lehetnek annak, ha nem gondoskodik időben vízmérője téli védelméről? Szilánkokra tört üveg az óralapon, eldeformálódott számlálószerkezet, esetleg csöpögő víz. Ha télen ez a látvány fogadja a vízóra tulajdonosát, akkor szinte biztosra vehető, hogy elfagyott a mérőeszköz. Intő jel lehet az is, ha a lakásban nem, vagy csak alig jön víz a csapból.

Törzsvásárlójukként már mindent kipróbáltunk. Az összes termékkel elégedettek vagyunk. Ez az új rendszer minden eddiginél még jobb. A növényzet láthatóan meghálálja, minden csak úgy zöldell, burjánzik. Az öntözőrendszerre is rá lett kötve és csodálatos azt az esőillatot érezni, amikor megindul az öntözés. A friss eső illata mindig magával ragadott.

  • Osztályok látás helyreállítása
  • Optikai vizsgálati táblázat
  • Egy szigetre vágyik, de nem szeretné vízbe mártani a lábát?
  • VÁSÁRLÓI LEVELEK - PHITALIZER
  • kézzel festett, vízfestmény, a látvány | Pikist

Visszatérve a személyes tapasztalatokra, a Phitalizer víz íze számomra a világon a legjobb azok közül, amiket megtapasztaltam. Egy igazi íz, nincs benne kompromisszum.

kézzel festett, vízfestmény, a látvány

Nem érzek mellékízt, egyszerűen csak a tiszta, üdítően friss, kis buborékokkal teli szép tiszta csillogó vizet. Öröm vele arcot mosni. Az állaga igazán kellemes, már csak egy dézsa kellene a természetesség fokozásához. Különös látvány a látványvízhez kádban, valami más, mint amit eddig láttam. Olyan különleges a felülete és a hullámzása, minden olyan rendezett, kristályos, csillogó, de nem tudom megfogalmazni.

Hamarosan a jakuzziba is bekerül, és ahogy én látom, szerintem egy gyógyfürdőnk lesz a nyaralónkba… A kis veteményes kertemben is alkalmazom, és látni, hogy ropogósabbak és tartósabbak lettek a zöldségek. Tapasztalataim szerint tényleg ez a revitalizálók csúcsa, mert mindegyik termékük nagyon jó, de ez valami külön extrával bír. A Phitalizer egy nagyon különleges termékük. Jóval olcsóbb, mint a Skandináv Élő Víz-Rendszerek a látványvízhez revitalizálójuk, és mindez mellett még finomabb vizet állít elő véleményem szerint.

Ráadásul úgy látom már nagyon sokféle változat létezik, így senki sem szenvedhet a látványvízhez belőle. Én az elsők között teszteltem, és mivel már van tapasztalatom a másik termékkel, jobban össze tudom hasonlítani a kettőt. Véleményem szerint, - és ezt mások is osztják velem - a Phitalizer víz a lézersugárzás hatása a látásra még finomodott a másik rendszerhez a látványvízhez.

Még jobban hasonlít a forrásvízre. Szerintem nem olyan extra lágy, hanem épp amilyen kell, hogy legyen. Frissítően kellemes állagú és több benne a szemmel látható oxigénbuborékok száma. Ez mindenképpen előrelépés a régebbi rendszerükhöz képest, ami eleve nagyon jó volt.

  1. A víz – mint az inspiráció forrása | Körkörös Gazdaság
  2. Miért vonzódunk annyira a vízhez?

Ha most venném meg mindenhová, egyértelműen a Phitalizert választanám, és nem az ára miatt. Szerintem nagy sikere lesz, kívánom, hogy az legyen és minél több családba eljusson, és élvezzék annak rendkívüli előnyeit egészségük terén is… - Energetikailag megmértem a Phitalizer Víz-Revitalizáló képességeit és azt tapasztaltam, a látványvízhez ilyen magas energiaszintet még egy víznél a látványvízhez mértem!

Van valami rendkívüli ebben a termékben.

Védekezzünk a fagy ellen!

Látványra is jól megfigyelhető a rendezett és csillogó kristályos állaga, és mindenképpen erőteljesen tükröződik, ami nagyon jó paramétereket, erőteljes fénykibocsátást jelez. Ízlelése abszolút kellemes, jó ízű, a látványvízhez. A szervezetnek pont ilyen vízre van szüksége, és sajnos nagy hiány van az ilyen vízminőségből. Aki csak teheti, érdemes egy Phitalizert beszereznie, akár a legolcsóbbat is, mert már az is rendkívüli módon feljavítja az átfolyatott vizet. Jó egészséget kívánok!

Folytatása következik