Válogatás a Magyar–Szlovák Tanári Munkacsoport májusi konferenciáinak előadásaiból

Eltérő nézőpontok. Idézetek a különböző nézőpontokról

Tartalom

  eltérő nézőpontok

  E-mail Olvasóink figyelmébe ajánljuk az irodánkból ingyenesen elvihető es családpolitikai könyvet, mely a "Korai intézményes gyerekgondozás indokoltsága, az eltérő szakmai perspektívák egymáshoz való viszonya" című kutatási eltérő nézőpontok keretében készült. A Családpolitika más-más szemmel - eltérő nézőpontok, megközelítések, változó gyakorlatok a hazai és nemzetközi családpolitikában kötet a Gazdasági és Szociális Tanács gondozásában jelent meg, Surányi Eltérő nézőpontok, Danis Ildikó és Herczog Mária szerkesztették.

  vtec a látáshoz

  A eltérő nézőpontok történelmi kitekintéssel kezdődik mely a jóléti rendszereket és elképzeléseket vizsgálja a nagyvilágban, hiszen a kötet szerzői szerint a létező társadalompolitikák prioritásait egyértelműen csak ezen hagyományok tükrében érthetjük meg. A második fejezet a családpolitikát gazdasági-társadalmi kontextusba helyezi és a női munkavállalást, a minőségi gyermekgondozást és a termékenységet vizsgálja.

  mint távollátás rövidlátás távollátás az APF-gátlók alkalmazása a szemészetben

  A eltérő nézőpontok és esélyegyenlőségi fejezet pedig a családi szerepek és a családmodellek nézőpontjait tárgyalja. A fejlődés-lélektani aspektusokat, a nem szülői gondozást, a kora gyermekkori fejlődés és bölcsödei ellátást is széles körűen ismertetik a kötet negyedik fejezetében. Végül a fenti nézőpontok szintetizálása után az utolsó fejezet megkísérli összefoglalni a lehetséges kormányzati eszközök hatékonyságának nemzetközi és hazai tapasztalatait.

  A Családpolitika más-más szemmel kötetét minden szakembernek, szociális szférában dolgozónak, tanulóknak és érdeklődőnek ajánljuk.

  szülés és myopia műtét

  Irodánkból ingyenesen elvihető példányokkal várjuk olvasóinkat!