Keresés űrlap

Harmadik csakravízió

harmadik csakravízió

Homlokcsakra, a tisztánlátás Az ezt  megelőző bejegyzésben  már volt szó arról mik is azok a csakrák, és miért fontos foglalkozzunk velük. Minden csakrához tartozik több minőség, belső állapot harmadik csakravízió életterület, ha megvizsgáljuk életünk ezen részeit, akkor meg tudjuk állapítani, csakránk látásvizsgálat kashirában működik-e vagy harmadik csakravízió küzd. A csakrák különböző tulajdonságokkal rendelkeznek: egy szín, egy drágakő, egy illat, egy mantra  egy hang vagy szótagegy mudra  kéztartásegy szimbólum, egy elem, egy érzékszerv, egy zenei hang tartozik hozzájuk, amikkel harmonizálni lehet őket, s amivel harmonizálni lehet azt az életterületet, amit szabályoznak.

Csakrák aktíválása - licittravel.hu

A hatodik csakrát harmadik szemnek is szokták nevezni, ez a homlokcsakra. Ehhez a csakrához már harmadik csakravízió rendelhető durva fizikai elem, itt már teljesen eltávolodtunk az anyagi világtól.

harmadik csakravízió

harmadik csakravízió A két szemöldök között, a homlok közepén helyezkedik el, szanszkrit neve adzsna, mely jelent észlelést és irányítást is. Ez utal arra, hogy hogy látásunkkal és harmadik szemünkkel is észleljük a külvilágot, majd ami belső látásunkban megjelenik azzal irányítjuk életünket, azok a gondolatok, amik makacsul a fejünkben maradnak, nagy valószínűséggel előbb-utóbb valóra válnak. A hindu hagyományok szerint ez a teremtéskor elhangzott szent teremtő mag-szótag bidzsa mantra.

Homlokcsakra: indigókék Koronacsakra: ibolyaszín A társított színeket felhasználhatjuk meditációink során, vagy tekinthetjük őket emlékezetjavító eszközöknek, és segítségével közelebb férkőzhetünk energiaközpontjainkhoz, hogy többet megtudjunk róluk. Csak a lilát és a kéket szeretjük, vagy inkább a vibráló vörösek és narancsok a kedvenceink? A sötét vagy világos színeket részesítjük előnyben?

Fizikai hatásai, hogy megnyugtat és feltölt, segít az összpontosításban, ezért szinte minden jógaóra elején vagy végén elhangzik ez a mantra. A homlokcsakra tanulási feladata: vállalni a felelősséget saját magunkért és hallgatni az intuíciónkra.

belső és külső látásmód csíkok tabletták látás

Kulcsszavai a következők: tisztánlátás, látás, fény, harmadik csakravízió, intuíció, felelősségvállalás, lelki érettség, bölcsesség, ami a korral jár, megszerzett tudás helyes értelmezése, képzelőerő, vizualizáció, víziók, tiszta érzékelés, bizalom, jövőkép, életfeladat.

Az ide tartozó testrészek: minden érzékszerv, ami a fejen van, s ezek megbetegedése jelez problémát a csakrában.

Grillvilág

A látásproblémák, melléküreg gyulladások, vakság, fejfájás, rémálom, megerőltetett szem. Belső elválasztású mirigye az agyalapi mirigy.

Cyclopea üzenete Helenen keresztül Almaty, Kazahsztán Tanuljátok meg Isten mindent látó szemén keresztül meglátni minden élet gyönyörűségét

A homlokcsakra alulműködése esetén elveszítjük szem elől valódi céljainkat. Sokszor nem a saját helyünkön vagyunk, nem azon a munkahelyen, nem azzal a párral, akivel lennünk kellene.

visszatérési látás gyakorlatokkal

A társadalmi nyomás, vagy a saját racionális gondolkodásunk eltérít a saját intuíciónktól, ami megmutatja a helyes utat. A csakra túlműködése esetén álomvilágban élünk, elveszítjük a kapcsolatot a harmadik csakravízió világgal, feladatokkal, rosszul boldogulunk az agyagi dolgokkal, az emberekhez való kapcsolódással. Ilyenkor érdemes földelni, és a  gyökércsakrát  erősíteni.

Ez olyan, mint a lélek: létezik függetlenül attól, hogy tudsz róla vagy nem. Itt és most, saját otthonodban megtanulhatsz utazni a harmadik szemen keresztül bárhova az univerzumban. Vagy megtanulhatsz bármit, amit akarsz.

A homlokcsakra túlműködése esetén megjelenhetnek különleges képességek is, mint az aura- és csakra látás, távolba, vagy jövőbe látás. Ezekkel a képességekkel nem szabad azonosítanunk magunkat, hisz ezek csak eszközök ahhoz, hogy jobban megismerjük magunkat, vagy másoknak hatékonyabban tudjunk segíteni.

Ha csak kompenzációból vágyunk ezekre a képességekre, az nem visz előre, hanem csak hátráltatni fog, és problémát okoz.

harmadik csakravízió

Kibillenés esetén a harmadik csakravízió dolgokkal lehet harmonizálni a homlokcsakrát: Színe: ibolya, vagy lila.