Human contributions

Hypermetropia lens

Tartalom

  hypermetropia lens

  A korábbiakban olvashatott az egyszerűbb, úgynevezett egyfókuszú szemüveglencsékről, melyek a rövidlátáshoz myopiavagy távollátáshoz hypermetropia nyújtanak segítséget. Azoknak a szemüvegviselőknek, akiknek összetett látásproblémájuk van, az egyfókuszú lencsék felhasználásával csak több szemüveg elkészítésével tudunk megoldást nyújtani a különböző élethelyzetekre.

  Ha nem szeretne több szemüveget magánál hordani, és cserélgetni azokat válasszon többfókuszú lencsét.

  látásvizsgálati lehetőségek

  Ha Önnek távolra és közelre is szüksége van szemüvegre az éleslátáshoz, ajánljuk figyelmébe a bifokális lencséket, melyek a két lencse egybecsiszolásának köszönhetően távolra és hypermetropia lens is használható.

  A bifokális lencsékről ide kattintva olvashat.

  látás tágítja a pupillát

  Ha irodai munkát végez és szüksége van egy olvasó szemüvegre és egy monitorhoz használt szemüvegre egyaránt, akkor Önnek a legjobb megoldás a munkaprogresszív szemüveglencse, amely mindkét feladathoz hypermetropia lens látást nyújt. Kérjen a lencsére kékfényszűrő réteget, amellyel a monitor és a TV által kisugárzott zavaró kék színeket kiszűri a szemüvege, így biztosítva kontrasztosabb képet Önnek.

  A beltéri vagy munkaszemüveg lencsékről hypermetropia lens kattintva olvashat.

  látomás, mint egy merész

  Azoknak a kedves ügyfeleinknek akiknek a munkájukhoz és távolra látáshoz is szükséges a szemüveg viselése, ajánljuk a multifokális vagy progresszív szemüveglencséket.

  Ezekkel hypermetropia lens lencsékkel megoldott a közeli olvasáshoz, a köztes monitor, barkácsolás, konyhai tevékenységés a távoli látáshoz szükséges kombináció, egy szemüvegben.

  hypermetropia lens mi az idősek látása

  A bifokális lencsével összehasonlítva nem csak az az előnye, hogy minden távolságban élesen láthat vele, hanem az is, hogy a lencse felületén nem láthatóak a különféle görbületek határai, ezáltal nyújt esztétikusabb megjelenést a viselőjének.