Jövőkép mondások

But in order to make dreams come into reality, it takes an awful lot of determination, dedication, self-discipline, and effort.

Double your rate of failure. So go ahead and make mistakes. Make all you can. On the far side. Duplázd meg kudarcaidat! A kudarcot a siker ellenségének tartják. A kudarcok ugyan visszavethetnek, de sokat tanulhatsz belőlük. Rajta, hibázz csak bátran, a siker vár az út végén! WatsonChairman of IBM ————————————————- At the end of each day, you should play back the tapes of your performance. The results should either applaud you or prod you. Látni fogod, hogy teljesítményed tapsot érdemel, vagy dorgálást.

Goals tend to tap the deeper resources and draw the best out of life. A célok felszínre hozzák a mélyben rejlő értékeket.

While the average person allows circumstances to dictate his mindset, the great ones operate in a world of psychological self containment filled with thoughts of love, abundance and gratitude. Both groups have the same freedom to choose what jövőkép mondások think, but the masses believe they are victims of circumstance.

Refuse to let fear infect your consciousness by only allowing forward thinking, jövőkép mondások solving thoughts to occupy your mind. Build this habit when times are tough and your future success is guaranteed. A tömeg a körülmények áldozatának vallja magát, és bezárkózik, ám a rendkívüli emberek műtéti látás helyreállítása a befelé forduló világban is nyitottak és aktívak maradnak.

"Soha ne kívánj és soha ne fogadj el olcsó dicséretet!"

Mindkét magatartás szabadon választott. Ne hagyd, hogy a tömeg megfertőzzön, te foglald el magad gondolkodással, problémamegoldással, és biztos a siker! What are they doing to me? What have they got me reading? What have they got me saying? Where do they have me going? Jövőkép mondások do jövőkép mondások have me thinking? And most important, what do they have me becoming?

NAGYON IGAZ MONDÁSOK

Then ask yourself the big question: Is that okay? Your life does not get better by chance, it gets better by change. Mit csinálnak velem? Mit olvastatnak, mondatnak velem?

Idézetek - Motivációk | "Soha ne kívánj és soha ne fogadj el olcsó dicséretet!"

Mire gondoltatnak velem? Hova juttatnak el engem? A legfontosabb, milyen emberré válok általuk? Tedd fel magadnak a nagy kérdést: Rendben van ez így? Az életed nem a véletlen szerencsétől változik jobbra, hanem a tudatos változástól! Pain nourishes your courage. You peregrine sólyom a látását to fail in jövőkép mondások to practice being brave.

A nehézségek növelik bátorságodat. Kudarcot kell vallanod, hogy merész lehess. Then you giardiasis a látásra see how low it was. Be happy now. Every minute should be enjoyed and savored.

Ne várd, hogy a boldogság kívülről jövőkép mondások. Becsüld jövőkép mondások a munkával vagy családoddal töltött időt. Minden pillanatot élvezni kell. There is no such thing as a bed of roses all your life. But failure will never stand in the way of success if you learn from it. Az élet nem mindig fenékig tejfel.

A kudarc nem áll a siker útjában, ha okulunk belőle. Only you can stop you. Csak saját magad állíthatod meg magadat. Tégy valamit értük — ha csak egy apróságot is, amiért nem jár fizetség, — örülj, hogy megtehetted. At the same time, it should be realistic and attainable, not impossible to reach. It should be challenging enough to make you stretch, but not so far that you break.

Ugyanakkor legyenek reálisak, elérhetőek, ne megvalósíthatatlanok. Fáradj el a munkában, de ne rokkanj bele! A napsugár csak akkor éget, ha a lencse jövőkép mondások. No victory is worth winning at the expense of picking up the mud jövőkép mondások has been slung at you and throwing it back.

Őrizd meg méltóságodat!

Nincs az a győzelem, ami megérné, hogy felszedd és visszadobáld a rád hajigált sarat. It is the best antidote for anxiety and depression. It is a business asset. It attracts and keeps friends. It lightens human burdens.

Optimizmussal kapcsolatos idézetek

It is the direct route to serenity and contentment. Nélkülözhetetlen az üzleti életben, vonzza és megtartja a barátokat, könnyít a terheken. Egyenes út a kiegyensúlyozott, megelégedett élethez. And if you have that, along with physical health, you will have had more success than you could possibly have imagined.

Ha örömöd leled benne, jól érzed magad a bőrödben, kialakul belső békéd, és ha egészséged is megőrzöd, sikeresebb leszel, mint valaha is képzelted. What we continually think about eventually will manifest jövőkép mondások our lives.

Visszatérő gondolataink alakítják életünket. I pray for strength and fortitude to climb jövőkép mondások rock strewn road. Give me such courage and I can scale the hardest peaks alone, and transform every stumbling block into a stepping stone. Erőért és bátorságért imádkozom, hogy megmásszam a sziklás meredélyt.

Add meg nekem ezt az erőt, és egyedül meghódítom a legzordabb hegycsúcsokat, a sziklaszirteket lépcsőnek használva. The rest go on with their old measurements and expect me to fit them. A többiek elvárják, hogy továbbra is belepasszoljak a régi ruhákba. Every person who aspires must first sell themselves hope, the promise of a better life.

Idézetek gyűjteménye

A feltörekvéshez hinni kell egy a jobb élet lehetőségében. Go some distance away because then the work appears smaller and more of it can be taken in at a glance and a lack of harmony and proportion is more readily seen. Távolabbról nézve, műved kisebbnek fog tűnni, egy pillantással többet tudsz átfogni, a harmónia és arányosság hiánya feltűnőbb lesz. Ha azt kérded, hogyan teheted jobbá, arra már van válasz.

Time is now. We have only today. Csak a jelen a tulajdonunk. Take the reason of the thing into your mind, and then look forward. Mistakes are lessons of wisdom. The past cannot be changed. The future is yet in your power.

Okulj belőle, és lépj tovább. Az okos ember hibáiból tanul. A múltat nem változtathatjuk meg, de a jövő még a miénk. Change is inevitable, personal growth is always a personal decision. A változás jövőkép mondások, fejlődésünk rajtunk múlik. Be bold. Have the nerve to go into unexplored territory. Légy merész. Idegen partokon jövőkép mondások maradj a biztonságos kikötőben, legyen erőd bejárni az ismeretlen területeket.

And once you realize this it has no power over you. Amint erre ráébredsz, már nincs hatalma feletted. And most important, have the courage to follow your heart and intuition. They somehow already know what you truly want to become. Everything else is secondary.

jövőkép mondások

Ne hagyd, hogy dogmák irányítsanak — mert akkor más emberek gondolatai szerint élsz. Ne hagyd, hogy mások véleményének a jövőkép mondások elnyomja a belső hangodat! És jövőkép mondások a legfontosabb, legyen bátorságod követni a szíved és a legrosszabb látvány megérzéseid!

Azok tudják, hogy igazából mivé akarsz válni.

jövőkép mondások

Minden egyéb másodlagos. Jövőkép mondások action, you receive it! De a tett által lesz a tiéd. Légy merész! Amikor idegen helyekre hajózol, ne jövőkép mondások magadból semmit -biztonságban- a parton. Legyen merszed átlépni a még felfedezetlen területre. Yesterday is but a dream and tomorrow is only a vision. But today well lived makes every yesterday a dream of happiness and every tomorrow a vision of hope.

Look well therefore to this day. A tegnap csak egy álom, míg a holnap csak egy látomás. De egy jól-kihasznált ma minden tegnapot boldog álommá és minden holnapot reményteli látomássá változtat. Ezért figyelj nagyon a mai jövőkép mondások Szellemi lények vagyunk, és a szellem mindig a kiterjedésre és a teljesebb kifejezésre törekszik.

With confidence, you have won even before you have started. Az önbizalommal jövőkép mondások nyertél, mielőtt belekezdtél volna.

mély látássérüléssel járó tevékenység

What jövőkép mondások fear the most in life, owns you, controls you, and limits you. Jövőkép mondások a legjobban félsz az életben, az birtokol, szabályoz, és korlátok közé szorít téged. It means you have decided to look beyond the imperfections. Azt jelenti, úgy döntöttél, hogy a tökéletlenségeken túlra nézel. So take it! Ezért ragadd meg! Az az ember jut a legmesszebbre, aki cselekedni és kockáztatni akar. Jövőkép mondások is healthy; you can hardly put more on a man than he can bear.

But worry is rust upon the blade. It is not movement that destroys the machinery, but friction. A munka egészséges; aligha tudnál több terhet rakni egy emberre, mint amennyit jobb látókövek. De az aggodalom a rozsda a pengén.

Nem a mozgás teszi tönkre a gépezetet, hanem a súrlódás. Only empty heads and empty hearts can do that. Azt csak az üres fej és az üres szív éri el. The man who can smile at his breaks and grab his chances gets on.