Ultra Vision Pro - Látásjavító szemüveg - licittravel.hu

Látásjavító kiegészítők

Tartalom

  Ez a zászlómintás szemüveg ütős választás: látásjavító kiegészítők színessé a nyári látásjavító kiegészítők vagy fejezd ki vele rajongásod kedvenc csapatod iránt!

  látásjavító kiegészítők

  Nem csak szetted feldobásához ideális: a pontrácsos kialakítást évtizedek óta használják a fáradt szem erősítésére, a látás javítására — napi perc használat hosszú távon csodákra képes!

  Amennyire egyszerűek a minták, olyan könnyen dobja fel minden parti hangulatát! Bármely szetted tökéletes kiegészítője lehet, a buli, koncert vagy összejövetel vendégei között pedig garantáltan Te leszel a középpontban!

  kerékpáros látás a hiperópia szenilis

  Szemtrénerként is használhatod: a pontrácsos szemüveg megtornáztatja szemizmaid, melyek idővel megerősödnek, így a látás élessége is javul.

  Használd számítógépes böngészéshez, könnyedebb játékokhoz, olvasáshoz, chateléshez vagy keresztrejtvény fejtéséhez, ha pedig már gyakorlottabb vagy, tévénézéshez, mozgóképekhez vagy akár sétához is.

  Csak fokozatosan szoktasd hozzá a szemed, az ismerkedést rövid, egyperces gyakorlatokkal kezdd.

  mi befolyásolja a látásromlást látás 0 08 mit jelent

  Tulajdonságok — látásjavító kiegészítők kialakítás, mely szemtrénerként is funkcionál — keret szélessége: mm szinte minden fejméretre passzol.