A látásélesség-vizsgálat

Látásélesség mérése

A Szemüvegek.

Papp Júlia, szemész A látásélesség az éles látás számszerűsített értéke.

A megfelelő szemüveg megtalálásának alapja a megfelelő látásvizsgálat. Látás panaszok felvétele és 3 területre kiterjedő anamnézis Minden orvosi vizsgálat első fontos része, hiszen a helyes diagnózis felállítását segítik.

Látásélesség vizsgálata A látóélességet távolra és közelre korrekció nélkül nyers látóélesség és a legjobb szemüveg-korrekcióval határozzuk meg korrigált látóélesség.

látásélesség mérése jobb látás dr. Bates

A vizsgálatot normál fényviszonyok mellet is és elsötétített vizsgáló helyiségben is történhet. Dioptria érték meghatározása A látásélesség mérése hibák ametropia előfordulása nagyon gyakori, a látásélesség mérése több mint a felét érinti.

Computeres bemérés után monokuláris legjobb korrekció beállítás, asztigmia esetében látásélesség mérése történik a pontos tengely meghatározása.

légy látás a szem előtt

Binokuláris egyensúly vizsgálata A monokuláris legjobb korrekció binokuláris ellenőrzése. Szükség szerint finom látásélesség mérése. Életvitelhez szükséges szemüveg felírása Szükség szerint: Színlátás- Lang- sztereoteszt, non-contakt szemnyomás látásélesség mérése A színlátás vizsgálat elvégzése akár alkalmassági pl jogosítvány akár munka alkalmassági vizsgálat elengedhetetlen részét képezi.

Lehet gyógyítani játékosan is a tompalátást? -Dr. Hangyál Éva szemész főorvos

A Lang-sztereoteszttel sztereo térbeli látás megléte vagy hiány állapítható meg. Non-contakt tonométerrel gyorsan, érzéstelenítés nélkül elvégezhető a szűrővizsgálat.

látásélesség mérése

Csak a József körúti optikánkban van rá lehetőség. A látásvizsgálat elérhető az összes Szemüvegek.

látásélesség mérése kitágult látás

A látásvizsgálathoz időpontfoglalás szükséges és 17 éves kortól végezzük. Telefonos bejelentkezéshez hívja a 06 20 telefonszámot, ahol készséggel állnak rendelkezésére munkatársaink.

látásélesség mérése