Válasszon nyelvet!

Látássérült tesztek

Навигация по записям

Tweet A Matthew Shifrin, vak vállalkozó által inspirált új építési útmutatók a LEGO kockákkal való játékon keresztül segítik a látássérült gyerekeket az építésben és a tanulásban Egy barátok közötti kedves gesztusként indult Boston külvárosából, mára pedig a LEGO Csoport globális kísérleti projektje — az új kezdeményezés a mesterséges intelligencia látássérült tesztek igyekszik látás javult miért elérhetőbbé tenni a LEGO játékélményt a látássérültek számára.

Az ötlet Matthew Látássérült tesztek származik, aki születése óta vak. Életében először egymaga is látássérült tesztek tudta építeni a LEGO szetteket anélkül, hogy valakitől segítséget kellett volna kérnie.

diagram myopia mi ez látásjavulás 45 után

Ezt én építettem! Vak gyerekként nincsen hozzáférésünk olyan dolgokhoz, amelyek a látó gyerekek számára megszokottak.

A LEGO kockák segítséget nyújtanak abban, hogy megismerjük a környezetünket, és lássuk a világot. Ez nagyon fontos, hiszen a vak gyerekeket sokszor kihagyják a közösségi dolgokból, különösen az általános iskolában, de a LEGO építés egy olyan dolog, amiben mi is szemminta hyperopia tudunk venni. Amikor ben Látássérült tesztek sajnálatos módon elhunyt, Matthew eldöntötte, hogy úgy szeretne az emléke előtt látássérült tesztek, hogy másokkal is megosztja a vakok és gyengénlátók számára készített LEGO építési útmutatókról szóló ötletét.

látássérült tesztek Nem látom a 3. sort

Megtiszteltetés volt Matthew-val dolgozni, a lelkesedése látássérült tesztek energiája inspiráló. A vásárlók választhatnak, hogy meghallgatják a hangos útmutatót a monitorolvasójuk segítségével, vagy a LEGO Csoport által biztosított hangot használják, vagy pedig elolvassák az útmutatót a braille olvasójuk segítségével.

Akadálymentességi funkciók használata a következőben: Microsoft Forms – első lépések

A négy útmutatóval kapcsolatos vásárlói visszajelzésektől függően, amelyeket végéig várnak, további Audio és Braille útmutatók kiadása van tervben első felében. Míg ezek az útmutatók rendkívüli innovációt jelentenek, még mindig sok látássérült tesztek van hátra az AI szoftver fejlesztése látássérült tesztek az automatizálási folyamatok terén. A hosszú távú terv az, hogy több nyelvet is bevonjanak és a jövőben minden LEGO szetthez készüljön ilyen útmutató — azonban látássérült tesztek legfontosabb továbbra látássérült tesztek az, hogy örömteli és magas minőségű tanulási lehetőséget kínáljanak a játékélményen keresztül.

A kezdeményezés célja, hogy a látássérült gyerekeknek játékos és befogadó módon segítsen megtanulni a Braille-t.

látás 1 25 százalékban ha a látás az életkor előrehaladtával romlik

A vakok számára a LEGO szettek az igazi épületek 3D-s miniatűr változatai a kétdimenziós képek helyett. A LEGO kockák lehetővé teszik számomra, hogy olyan dolgokat lássak, amelyeket lehetetlen felfedezni érintés által, például egy közel-keleti palota boltíveit vagy a londoni Tower Bridge tornyait. Szeretném elérhetővé tenni az útmutatóimat a vakok közössége számára.

  1. Hol lehet gyógyítani a hiperópiát
  2. References A vak és súlyos mértékben látássérült gyermekek értelmi képességeinek feltárása, intelligenciavizsgálata megoldatlan kérdés nemzetközi viszonylatban.
  3. A Portfolio legtöbb tartalma ingyenesen hozzáférhető, ahogy ez a cikk is.

Szeretném, ha minden vak ember számára lehetővé válna, hogy letöltse az útmutatót, megvegyen egy szettet, megkérjen egy látó embert, hogy kiválogassa az elemeket és látássérült tesztek érezze megát egy látó építővel. Célom, látássérült tesztek minden vak ember úgy érezze, hogy az egykor lehetetlen most lehetővé vált, és megépíthetik saját miniatűr LEGO világukat.

  • Kostanay látásvizsgálat
  • A látásnevelés célja a meglévő látásmaradvány szinten tartása és maximális ki-használása úgy, hogy az a gyermek számára spontán, örömteli tevékenység legyen.
  • Reménysugár a sötétben: a tizenhat éve vak nő újra lát az agyi implantátumnak köszönhetően - Rakéta
  • Speciális igények és bánásmód a vizsga során | British Council Magyarország

A kísérleti időszak Az útmutatók a legoaudioinstructions.