Category: Közellátó látás

Nincs látásműtét, Az első látásélesség ellenőrzés - PRK szemműtét

nincs látásműtét afobazol látás

Ma július 7. Otthon nehéz volt a javulás mértékét megítélni mert olyan fokozatosan alakult a látásom, hogy nem volt már emlékem amihez tudtam volna viszonyítani.

látás cigaretta

Az alkalmassági vizsgálaton azonban volt, a tábla egyetlen sorát sem tudtam elolvasni szemüveg nélkül. Nagyon kíváncsi voltam hogy ma mit fogok látni. Nagyon nagy meglepetés ért amikor a székben ülve megtapasztaltam 6 éves korom óta először azt hogy milyen szemüveg nélkül olvasni a táblát.

nincs látásműtét miért torzul a látás

Olyan boldog voltam. Azt mondták hogy nem ez a megszokott, hogy ilyen gyorsan megjavul a látás és hogy hétvégére nap múlva már az icipici sort is képes leszek elolvasni. Mivel minden ilyen szépen alakul ezért leváltották a szemcseppeimet és elláttak 3 hónapra.

szembetegségek látása

Legközelebb ha nincs panaszom nincs látásműtét szeptemberben kell mennem vizsgálatra. Addig is egyetlen szabály van: napszemüveget kell hordani reggeltől estig ha nem a lakáson belül vagy kocsiban vagyok.

nincs látásműtét

Egyetlen dolgot nem szabad csinálnom, strandra menni még két hétig. Vagyis nem szabad hogy klóros víz menjen a szemembe, úszószemüveggel lehet nincs látásműtét menni ami UV-t tud szűrni.

Mi a teendő, ha a látás műtét után romlik?

Ilyen egyébként lehet kapni a boltokban szóval nem egy túl speciális darab de azt hiszem hogy ki fogom bírni. Nem kell vigyázni a megterheléssel, a monitorokkal, a tiszta, sós vízzel.

miért homályos látás a vakság az a látás

Mindent nincs látásműtét csinálni mert ez után a műtét után heg mentes a gyógyulás ha az ember hordja a napszemüveget és egy teljesen egészséges szeme marad a páciensnek a hámosodás után.