A bioszféra rövid meghatározása. Mikor jött létre a bioszféra? A bioszféra jelentősége és funkciói

Noospheric látás. Szinkronárium 13 Holdhónapos Naptár a Béke Naptára

Kin, Sárga Lunáris Nap. Vezető energiája: Sárga Lunáris Ember. Tzolkin a kin mint Krono-pszi dátumával A Krono-psi rövidlátó emberek citáljuk hangosan. Minden, noospheric látás a világegyetemben noospheric látás a mesterünk.

A bioszféra rétegei

A természetes elmeállapot előidézése: ülő noospheric látás gerincünket kiegyenesítjük csakráinkat egy tengelybe hozva. Félig nyitott szemmel tekintetünket magunk elé, kissé lefelé egy pontra irányítjuk.

Argüelles 2. Elképzeljük magunk előtt a tengelye körül forgó Föld bolygót egész kiterjedésében és megfeleltetjük csakráinkat annak szélességi öveivel. Gyökér-csakránkat a Déli- sarkkal, korona-csakránkat az Északi-sarkkal, torok-csakránkat a Ráktérítővel, szív- csakránkat az Egyenlítővel, napfonat-csakránkat pedig a Baktérítővel. A napi Kin földcsaládja szerinti övön egy elektro-mágneses fénnyalábot látunk meggyúlni, ami a Föld gravitációs terét és a formát gyógyítja és egyben ezen földcsalád felelősségét jelzi a napi háztartási munkában.

A napi Kin földrajzi elhelyezkedését is megjelenítjük.

Kastély a Noosphere

A Föld gömbjét ezután beborítjuk a bioszféra fölé képzelt Krono-pszi ráccsal. A Noospheric látás a bolygó fénytestének aktiválásához szükséges pszichikai időegységek rendszere. Ez a rács négy egymás mellé helyezett Tzolkinból és az azoknak a huszadik sora alatti tengelyre lefelé fordítva támaszkodó négy nem tükör - párjából áll.

Mind a nyolc elem első sora a sarkoknál ér össze: a fölső elemé az Északi-sarkon, az alsó négyé pedig a délin.

GK Merkúr. SP Plútó. GK Uránusz

Noospheric látás huszadik sorok az Egyenlítőt határolják két oldalról. Az elemek színei a nulladik hosszúsági foktól keletre haladva sorban a következők: északon kék, sárga, vörös és fehér, délen pedig vörös, fehér, kék és sárga.

noospheric látás

Ezek közül ebben az hogyan gyógyítható a rövidlátás 4 az északi féltekén mi a sárga Tzolkint látjuk, amit délen a fehér egészít ki. A kettőt együtt Pszi-banknak hívjuk.

Much more than documents.

Az év első felében az északi meditálók kék, a rezonáns holdhónap Ez az impulzus, ami a Föld belsejében lévő óriás mágnesből ered biztosítja a Pszi-bank két felének egyidejű aktiválását és a két félteke meditálóinak tudatos kapcsolattartását. Ugyanezen a kettő Tzolkin-elemen egyszerre a napi Krono-pszit is vizualizáljuk.

Noospheric látás jelzett hatodik elveszett generációval egyetemben. Ehhez a gyakorlatban egyrészt a holdhónap hangja szerinti ízületét tudatosítjuk ld.

noospheric látás

Ha a hét utolsó napjáig nem telik meg az évgyűrű urának kilenc csakráját szimbolizáló középső oszlop kilenc négyzete, a szélsőket üresen hagyjuk. Ellenkező esetben az oldalszárnyakat is kitöltjük.

Oroszország harcolni fog a láthatatlan fegyverekkel. A háborúk láthatatlanná válnak

A heptád csakráit magunkra is vonatkoztatva, ha a heti eredmény kisebb, mint kilenc, a nem érintett csakráinkon kell dolgoznunk.

Ha kilenccel egyenlő, érezzük, hogy csakráink az Idő Uráéval egybeolvadnak.

noospheric látás

Ha tíz, kifejezésre juttatjuk az erősségünket. Ha tizenegy, másoknak is juttatunk belőle. Ha tizenkettő, megosztjuk másokkal. Ha tizenhárom, az erőnk kozmikus. Ha tizennégy, az erőnk transzcendens.

A bioszféra fogalma és meghatározása. Bioszféra szerkezete

A napi Kin földcsaládja szerinti csakránkon ld. Négy kristálykockát építünk magunk köré, egyiket a másik lapjain kívülre. Ehhez hat napon át a heti kuákat I-Chinga hetedik napon noospheric látás a negyedévi Úr-rúnát használjuk fel. A heti kua színes vonalaiból alulról felfelé haladva naponta egyet a kocka hat lapjára vetítünk: 1.

Silio napon a hat vonallal ellátott kocka belsejébe, szimbolikusan a Föld kristályszívébe küldjük az így újrafogalmazott szerves rend teljes kuáját és a negyedévi Úr-rúnát.

noospheric látás

A nap plazmáit naponta más-más oldalra képzeljük: Dalit föl, Selit le, Gammát előre, Kálit hátra, Alfát jobbra, Limit balra, Siliot középre, az egész heti információt pedig a hét végén a Föld belsejébe küldve. A 24 rúna, ami összefügg a Pszi-bank pszi-nimboid membránjaival, a négy hét első hat napján egyenként kerül az noospheric látás kocka plazmái által jelölt helyzeteibe.

homályos a közeli látás a látásvizsgálat pontossága