Kritikai nézőpontok a perifériáról | Tér és Társadalom

Nézőpontok sokfélesége, Politikai diverzitás a szociálpszichológia szolgálatában | TUDÁSTÁR

Tartalom

  A folyóiratban publikálni kívánó szerzők elfogadják a következő felhasználási engedélyt.

  nézőpontok sokfélesége

  A felhasználási engedélyben nem érintett kérdésekben a szerző által a jelen engedéllyel együtt elfogadott Creative Commons Nevezd meg! A felhasználási engedély tartalma A szerzői jogról szóló A felhasználási jog kiterjed nézőpontok sokfélesége Szjt.

  Open Access A Tér és Társadalom kiadói késleltetett nézőpontok sokfélesége hozzáférésű folyóirat; a lapszámok megjelenés után három hónappal válnak mindenki számára elérhetővé.

  látás és aikido

  Szerző vállalja, hogy a szerzői művet a Tér és Társadalom folyóiratban való megjelenéstől számított három hónap elteltével teszi nyilvánosan elérhetővé saját és intézeti oldalakon, repozitóriumokban. A harmadik felek a mű további felhasználásának engedélyezése során jogosultak saját felhasználási szabályokat meghatározni.

  nézőpontok sokfélesége

  Változtatás A KRTK a művön — az átdolgozás keretei között — bármely, a mű egységéhez fűződő jogot nem sértő változtatást csak a szerző egyetértésével nézőpontok sokfélesége végre. Szavatosság A szerző a nyilatkozatával jogszavatosságot vállal nézőpontok sokfélesége vonatkozóan, hogy a mű felett nem áll fenn másnak olyan joga, amely a KRTK jogszerzését korlátozná vagy kizárná.

  nézőpontok sokfélesége

  Szerzőtársak esetén jelen nyilatkozat hatálya kiterjed a szerzőtársakra is, a nyilatkozat tartalmának megismertetése a szerzőtársakkal a művet a KRTK számára átadó szerző felelőssége. Személyhez fűződő jogok A szerző k nevét a művön vagy az arra vonatkozó közleményeken a mű átadásakor feltüntetett módon kell megadni. A szerző k legtöbbet olvasott cikkei.

  látás-helyreállító webes szemináriumok