Malompark Bevásárlóközpont Debrecen – Opti Markt Optika

Park szemvizsgálat

Tartalom

  Szürke- és zöldhályog szűrés. A zöldhályog szűrést egy érintés nélküli szemnyomásmérővel végezzük, ami teljesen fájdalommentes és gyors.

  Kovács Réka látszerész A legmodernebb eszközökkel felszerelt, exkluzív és hangulatos szemvizsgálati helyiségekben várják szakembereink a felnőtteket és gyermekeket egyaránt.

  A legkisebbeknek játszósarkot alakítottunk ki, hogy amíg Ön szemüveget választ, a kicsik ne unatkozzanak.

  park szemvizsgálat

  Amit nálunk mindig megtalál: Park szemvizsgálat lencse-,napszemüveg-,kontaktlencse- és szemüvegkeret akciók. Professzionális felnőtt és gyermek szemvizsgálat. Exkluzív környezet, szívélyes kiszolgálás.

  Több mint optikai keret és féle napszemüveg közül választhat. Kontaktológia, a hozzá szükséges összes kiegészítővel. Kiegészítők nagy választéka.

  park szemvizsgálat

  Rugalmas fizetési lehetőségek: bankkártya, egészségkártya, ajándékutalvány, készpénz Magyarország legnagyobb Silhouette szemüvegkeret, márkás napszemüveg és szemüvegkeret választéka! A látásvizsgálat minden üzletünkben előzetes bejelentkezés alapján zajlik!

  park szemvizsgálat csökkent látási görcsök

  Jelentkezzen most vizsgálatra! Jelentkezés után szakértő kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy segítsen kiválasztani a megfelelő időpontot.

  park szemvizsgálat betűméret a látásvizsgálatokhoz

  Melyik park szemvizsgálat kéri a vizsgálatot?