Kínai masszázs terápia

Akupresszúrás masszázs

Akupresszúrás masszázs kismamáknak A kínai masszázs akupresszúrás pontok, meridiánok kezelésével segít harmonizálni a testet és a lelket.

A masszázs célja a szervezetben lévő energia befolyásolása, az életenergia áramlását gátló akadályok leküzdése a test harmonizálása.

hogyan segíti az embert a látás

Hatékony többek közt a mozgásszervi- ízületi- és gerincproblémáknál, nőgyógyászati problémáknál, emellett nyugtató, lazító hatású. Várandósság során főként az anyára fontos odafigyelni, hogy minél nyugodtabb és jobb energetikai állapotban tudjon lenni, segítve ezzel, hogy a kisbaba minél harmonikusabb körülmények akupresszúrás masszázs tudjon fejlődni.

Várandóság ideje alatt Ha már kismama, akkor segít az endorfin boldogsághormon termelésében, amely görcsoldó hatású.

Akupresszúrás meridiánmasszázs ismertető HD

Ahogy nő a pocak akupresszúrás masszázs a pocaklakó úgy kell egyre nagyobb súlyt cipelni és a masszázs segít megpihenni a lábaknak. Előfordulhatnak hólyagfeszülések, hányinger, székrekedések, savasodás és főként a harmadik trimeszterben vizesedés, ezeken a kellemetlen tüneteken segít enyhíteni a talpmasszázs.

Ellazul a kismama is és a baba is.

látásélesség-teszt as

Vannak pontok amiket kifejezetten tilos masszírozni a kismamáknál, ezért ezt mindig szakemberre bízzuk. Megnyugtatja a kismamát, hogy feltöltődve és újult erővel tudjon babázni.

gyógyítható-e a látás 1-ig? a látás javulása keratitisszel