Real email address is required to social networks

Áfonya szemcsepp, Ocutein Sensitive szemcsepp 15ml leírása, használati útmutató

Jellemzők Az Ocutein Sensitive szemcsepp azonnali és tartós enyhülést hoz érzékeny szemének.

testmozgás lézeres látáskorrekció után

Egyedülálló összetétele enyhíti a szemszárazság okozta irritáló érzést, enyhíti az irritáció okozta kipirosodást és védelmet nyújt a por és pollenek ellen. Segít az egész napos kontaklencse viselése esetén is. Az Ocutein Sensitie szemcsepp áfonya szemcsepp a száraz, fáradt szem védelmére.

áfonya szemcsepp hogyan lehet visszanyerni a látási gyakorlatokat

Kipirosodott szem esetén, irritáció enyhítésére, fáradtság okozta égő érzés esetén egyaránt ajánlott. Alkalmazható járművezetés esetén, a szem poros és légkondicionált területeken okozott irritáció enyhítésére, kozmetikumok irritációja esetén, tévénézés, olvasás és áfonya szemcsepp végzett munka esetén. Összetevők desztillált víz, bórsav, nátrium-klorid, polihexametilén-biguanid, hidroxi-propil-metil-cellulóz, borax, dinátrium-dihidrotén-etiléndiamin, nátrium-hialuronát.

Обе ветви направлялись под углом в 45ь к длинному прямому проходу, идущему из убежища. - Ну, мадам де Жарден, куда пойдем. - улыбаясь, Ричард посветил фонарем в обе стороны. Тоннели казались совершенно одинаковыми.

Alkalmazás A flakon adagolócsúcsa speciálisan kialakított annak érdekében, hogy optimális cseppméretet alkalmazzunk a becseppentéskor és ezáltal megakadályozzuk a homályos látás kialakulását. Alkalmazza száraz, fáradt szem esetén a kontaklencse viselők számára ajánlott.

Homoktövis

Ez a készítmény nem használható, ha Ön túlérzékeny bármely összetevőjére. Bármely felmerülő probléma esetén vagy irritáció esetén hagyja abba a készítmény alkalmazását. Amennyiben becseppentést követően szeme fájdalmas, fertőzött vagy begyulladt lesz, azonnal keressen fel egy szemorvost.

A fekete áfonya hatása a szemre Hogyan támogatja az áfonyalé a szem egészségét? Jobb szemműködés fekete áfonya segítségével. Ha a vérkeringésben zavarok lépnek fel, ennek áfonya szemcsepp szinte minden esetben jelentkezik a szemnél. A magas vérnyomás és a cukorbetegség kóros retinaelváltozásokat idézhet elő, mely csökkenti a látást.

Használat Mielőtt a szemcseppet használná, ajánlott megmosni a kezeit Hajtsa áfonya szemcsepp a fejét, és óvatosan 1 cseppet cseppentsen a szemébe Minden becseppentés után többször pislogjon, hogy egyenletesen oszoljon el a szemfelületen A kontaklencsét nem szükséges eltávolítani a használatkor Nem szükséges több cseppet egyszerre cseppenteni, mert nem fogja növelni a hatást 3- Naponta alkalommal alkalmazza Figyelmeztetés Tartsa elzárva a gyermekektől.

Ne használja a csomagoláson található lejárati idő után. Ne használja tovább, mint a felbontástól számított 60 nap.

Látásod már nem olyan, mint egy sasé?

Kontaklencse használatkor kövesse orvosa utasításait és járjon rendszeres szemvizsgálatra. Az Ocutein Sensitive szemcsepp steril termék. Ne használjon más szemcseppet, mert hatással lehetnek egymásra.

  • A fekete áfonya hatásai a szemre - Szemproblémák kezelése Áfonyalével
  • Синий Доктор подала ей чашу воды.
  • Ocutein Sensitive Plus szemcsepp - 15ml: vásárlás, hatóanyagok, leírás - ProVitamin webáruház
  • Ocutein Sensitive Plus szemcsepp - Pingvin Patika
  • OCUTEIN SENSITIVE PLUS NEDVESÍTŐ SZEMCSEPP - 15 ML - Kígyó Webpatika

Ne mossa a flakon cseppentő végét tisztítószerrel. Nem alkalmazható, ha a kupak zárórésze megsérült.

ÖSSZETEVŐK (INCI)

Ne éritnse meg a flakon cseppentő részét, és ne érintse a szem felszínéhez. A flakont a használat után azonnal áfonya szemcsepp vissza. Ne használja tovább, mint az első flakon felnyitását követő 60 nap.

hogyan kell tesztelni a látást

Ne használja a lejárati idő után. Gyermekektől távol tartandó. Probléma esetén kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét.

rövidlátás online

Nem alkalmazható olyan szisztémás betegségek esetén, amelyek hatással lehetnek a kontaklencse viselésére. Nem alkalmas azok számára, áfonya szemcsepp olyan környezetben vannak, amely befolyásolja a kontaklencse viselését.

rossz látással szül

Tárolás: száraz helyen, szobahőmérsékleten ˚C között. Tovább áfonya szemcsepp.