ORSZÁGOS TERMÉSZET- ÉS KÖRNYZETVÉDELMI FILMNAPOK

Három látnivalóról

Tartalom

  A tenger fölé emelkedő, festői látványt nyújtó, mészkőből álló partszakasz az impresszionista mester, Claude Monet három látnivalóról kedvenc helye volt, de sok időt töltött itt Guy de Maupassant is. Az Étretat bájos települése fölé magasodó, 90 méteres meredély tetejéről szédítő érzés lepillantani.

  három látnivalóról

  Három látnivalóról innen láthatjuk teljes szépségükben a szél és a víz alkotásait, a meglepő formájú szikla-árkádokat, a tenger vájta barlangokat, melyeknél különös hangjátékkal törnek meg a hullámok.

  Étretat települése és öble Az éneklő szikák A Couesnon folyócska torkolatában érdekes építmény emelkedik ki a La Manche csatorna árapálysíkságából. A Mont-Saint-Michel egy 78 három látnivalóról magas gránitszikla alkotta sziget, pontosan egy kilométerre Franciaország normandiai partjaitól.

  jobb látás mézzel látás 0 3 mennyi

  A 75 méter magas toronyban 56 harang három látnivalóról jelzi a delet. A hatalmas kapuk melletti fülkében apostolok, szentek, hitvallók, mártírok különlegesen megmunkált szobrai láthatóak. Később az egyház megsemmisítette az ítéletet és végül szentté avatta a francia nemzeti hőssé vált lányt.

  három látnivalóról mi a látás színvonala

  Összesen ennyien olvastátok: 3 ma: 1 Címkék a cikkből:.