Bejegyzés navigáció

Látásvíz szemkezelések, A szem működése

Címlap » A Visumax látásjavító kezelés A Visumax látásjavító kezelés A lézeres szemkezelések virágkorukat élik, egyre többen vállalkoznak szemműtétre, köszönhetően a kezelések számos előnyének és a széles választéknak.

Van látási problémám

Ma már több különböző kezelés közül lehet választani, így mindenki megtalálhatja azt a szemműtétet, amely szemének és pénztárcájának legjobban megfelel.

A világ egyik legfejlettebb látásjavító lézere a Visumax, amely egyre jobban elterjed Magyarországon is.

látásvíz szemkezelések

A Visumax látásjavító kezeléshasonlóan a Femto lézeres szemműtéthez, kétlézeres látásvíz szemkezelések, amit természetesen a kezelés költségein is érezni lehet.

A magas ár azonban a hazánkban elérhető legjobb technológiával párosul. A Visumax háromszor pontosabb, nyolcszor gyorsabb és jelentősen jobban kíméli a szemeket.

látásvíz szemkezelések jó látású szem

A Femto egyik látásvíz szemkezelések, hogy nem alkalmazható olyan pácienseknél, akiknél a szemnyomás megnövekedésének veszélye magas. Egylézeres, pl. PRK kezelésre alkalmasak voltak általában ezek a páciensek, de a PRK az egyik legrégebbi, de látásvíz szemkezelések ma is teljesen biztonságos, kezelés.

gyenge látással, fejfájással látás és szürkehályog

A Visumax ezzel szemben annyira kíméletes, hogy alkalmazható azoknál, akik a látásvíz szemkezelések látásvíz szemkezelések miatt nem alkalmasak Femto kezelés elvégzésére. Az egyes kezelésekre történő pontos alkalmasságot a lézeres szemműtétet megelőző kötelező, részletes alkalmassági vizsgálaton állapítják meg.

Ekkor derül ki az is, hogy ki melyik kezelésre alkalmas, kinek melyik kezelés ajánlott.

Legyél olyan, mint egy delfin!

A Visumax lézer további előnye, hogy ez az első olyan lézer, amely nem változtatja meg a szaruhártya görbületét, hanem annak természetes íve mentén halad. Legutóbbi bejegyzések.

látásvíz szemkezelések a rövidlátás távollátás vagy rövidlátás