Tiszta látástechnika

tiszta látástechnika

Nincs semmi paranormális az Univerzumban, kivéve a mi korlátozott megértésünket a Természetről. Amiről úgy hisszük, hogy tudjuk most itt a Földön, az tiszta látástechnika egy aprócska csepp a Tiszta látástechnika Óceánjából. A távoli múltban istenítették a megmagyarázhatatlan dolgokat, és csodáknak nevezték őket. Régen az emberek rendelkeztek az Aura látásának képességével. A spirituálisan nagyon fejlett egyéneket, mint Buddhát, Jézust és közeli tanítványaikat mind aranyszínű glóriával festettek le a fejük körül, mert néhány művész rendelkezett az Auralátás képességével.

Ausztráliaban West Kimberley félreeső területén történelem előtti barlangrajzokat találhatunk ld. Mindössze arra van szükség, hogy tudatos erőfeszítéssel összehangoljuk érzékszerveinket. Viszont ha egyszer valamit saját magad is LÁTSZ, nem kell többé senki másba vetett hitedre sem támaszkodnod. És a tudásodat még több tanulásra tiszta látástechnika. Sok nagy ember mondta a múltban, hogy "van szemünk, de minek, ha egyszer úgy sem látunk velük". Ezen dokumentum későbbi részeiben rájössz majd, hogy miről beszéltek.

Ahelyett hogy újabb rejtélyt csinálnánk az újonnan megszerzett képességemből, a célom az, hogy mindenkinek megmutassam mire is képes a saját szemeivel. Ha egyszer majdnem mindenki beleértve a gyerekeket is ugyanazt a dolgot látja, akkor úgy gondolom, hogy ez a képesség része saját Természetünknek és kitüntetett figyelmet érdemel. Ez az oldal összefoglalja azon előadások tartalmát, amelyeket Dr. Tom J. Chalko szokott tartani az Aura látásáról és olvasásáról. A legjobb eredmények elérése érdekében bele kell nézned időről időre.

Kép forrása: Pinterest.

látás mínusz 1 25 rossz látás 0 75 milyen rossz

Világegyeteműnkben minden rezgésekből áll. Minden atom annak összes részével együtt, minden elektronnal és elemi részecskével, még a tulajdon gondolataink és tudatunk is rezgésekből tiszta látástechnika föl. Úgy határozhatjuk meg az Aurát, mint rezgést, amely minden anyagi tárgyat körülölel. Ez már elég az Aura érzékeléséhez, feltéve ha képezhetjük magunkat a Aura rezgéseinek látására.

Mi a különbség az emberi látás és a számítógépes látás között?

A fentebbi állításokat megkérdőjelezhetetlenül bizonyították orosz tudósok, akik a Kirlian effektust használva már több mint 50 éve tanulmányozzák az Aurát. Az emberek körüli Aurát részben elektromágneses sugárzás alkotja, ami a mikrohullámútól az infravörösön át egészen az ultraviola fényig mozog. Az alacsony frekvenciájú mikrohullámú és infravörös része a színképnek testhőmérséklet úgy tűnik, hogy a testünk alacsonyabb funkcióival van összefüggésben DNS szerkezet, anyagcsere, keringése rendszer stb.

Az orosz tudósok, akik 3 évtizeddel tartanak mindenki előtt az Tiszta látástechnika kutatás területén, felfedezték, hogy DNS-ünk megváltoztatható a mikrohullámú Aura tiszta látástechnika.

A magas frekvenciájú ultraviola rész nagyon fontos és egyben a legérdekesebb, de mindközül a legkevésbé ismert is. Ugyanakkor ez az a rész, ami puszta szemmel is látható. Valakinek az Auráját nézve láthatod a gondolatait, tiszta látástechnika mielőtt verbálisan is kifejezné őket.

Ha nem ért egyet azzal amit mond, a hazugsága ténylegesen is látszik.

Aura látás technika.

Senki sem hazudhat előtted leplezetlenül. Nem hamisíthatjuk meg saját Auránkat. Mindenki számára láthatóan mutatja a Igazi Természetünket és szándékainkat. Ezen kívül Auránk egyfajta spirituális kézjegy.

Ha olyan embert látsz, akinek világos és tiszta látástechnika Aurája van, Tiszta látástechnika lehetsz benne, hogy jó szándékú és spirituálisan fejlett, még akkor is ha szerény és nincs tudatában. Ugyanakkor ha egy embernek szürke vagy sötét az Aurája, BIZTOSRA veheted, hogy tisztátalan szándékai vannak, mindegy, hogy mennyire impresszívnek, ékesszólónak, műveltnek, jó kiállásúnak vagy jólöltözöttnek is tűnik az illető.

Ezeknek az embereknek egy tisztán kivehető aranysárga glória kell, hogy legyen a fejük körül. Csatlakozni egy szektához vagy valláshoz, amit nem odavaló emberek vezetnek megfelelő Aura nélkül, nagyon veszélyes a tudatosságod számára.

Mi a különbség az emberi látás és a számítógépes látás között?

De hol a veszély? Amikor eljön az ideje, hogy ténylegesen használd az információt, amit a tudatod erről az életedről tárol, előfordulhat, hogy közel semmi hasznosat nem tiszta látástechnika, ha az életed rituálék és más emberek csordájának a követésére fókuszálod.

tiszta látástechnika a látásvesztés oka idős korban

Ilyen esetekben szükséges, hogy mindent újratanulj az elejétől kezdve. A legtöbb szektának, tiszta látástechnika, és politikai vezetőnek mindössze két dolog jár a fejében: a pénz és a hatalom, hogy irányíthassák az embereket. Képzeld csak el, hogy milyen változások lennének a Földön, ha sok ember lenne rá képes, hogy lássa vezetőinek az Auráját és ez alapján választaná ki őket.

Az Aura olvasásával felfedezheted a test rendellenességeit a betegségeket jóval a fizikai tünetek megjelenése előtt. Az Aura tudatos irányításával képes vagy önmagad tiszta látástechnika. Ámbár, a fizikai test gyógyítása SEMMI ahhoz képest, amit az Aura látása és olvasása jelenthet tudatod és spirituális fejlődésed számára.

Mindenkinek van Aurája. Ez közvetlen következménye annak a materialista életszemléletnek, ami gátolja és elnyomja a tudat fejlődését, félelmet, irigységet, féltékenységet és hasonló érzelmeket nevelve az emberekben. Az ilyesfajta szemléletmód elnyomja az Igaz Természetüket, és ez az elfojtás az Aurájukban is megjelenik. Az egyik legjobb válasz, ami szerintem ilyenkor adható: miért nem tanulod meg látni magadnak te is?

És ez egyike az alapvető okoknak amiért az embereket az Aura látására tanítom. Amikor az emberek felismerik, hogy az Aurájuk mindenki más számára is látható és igen sokan látják, ügyelni fognak a gondolataikra. És megpróbálják majd látni és fejleszteni saját Aurájukat. A folyamat során jobbak és bölcsebbek lesznek, képesek arra, hogy felismerjék más tiszta látástechnika szándékait. Ennélfogva, az egész világ sokkal jobb lesz, ha mindenki megtanulja az Aura látását és megértését. A csecsemők gyakran néznek az előttük lévő ember FÖLÉ.

Ha nem tetszik nekik a fej feletti Aura tiszta látástechnika, vagy ha ez a szín nagyon különbözik szüleik Aurájának színétől, sírni kezdenek, mindegy, hogy mennyire is mosolyog az illető. A gyerekeknek sokkal tisztább és erősebb az Aurája, mint a legtöbb felnőttnek, akiknek Természetét általában elnyomja a materialista világ felületes példák követését előidézve.

Amikor a 12 éves fiamat megtanítottam saját Aurájának látására, azt mondta, hogy kiskorában legtöbbször képes volt az Aurák érzékelésére.

Ennek a tesztnek a bemutatásával az volt a szándékomhogy mindenki viszonylag gyorsan meggyőződhessen arról hogy létezik a test körül egy látható energiabu

De mivel senki sem törődött vele igazán, úgy gondolta, hogy lényegtelen dolog és talán valami tiszta látástechnika van a látásával. Ez egy tipikus helyzet. Szerintem tiszta látástechnika gyerekeknek meg kéne tanulni az Aura látását és olvasását még általános iskolában, így soha nem veszítenék el a természetes képességüket. Az említett frekvenciatartományban eső rezgéseknek egyfajta keveréke a szín, amit a szemünkkel képesek vagyunk látni. Ezt a keveréket pontosan mérhetjük ha rögzítjük a fény spektrumát színképétde mindez csak speciális eszközök, ún.

A színek amiket a szemünk észlel mindössze részleges érzékelése a SOKKAL bonyolultabb valóságnak, ami a fénynek összetett rezgéseiből áll és ezzel együtt más rezgésekből is. Hogy megmagyarázzuk a fenti állítást, meg tiszta látástechnika határoznunk a színkép spektrum fogalmát és a módot, ahogy szemeink érzékelik a színeket. Hogyan lássuk az Aurát: az aurikus látás kifejlesztése Az Aura látásához szükség van a szemeink érzékenységének növelésére ÉS az érzékelt rezgéstartomány kiterjesztésére a látható fény mögé.

A fentieket elérhetjük a periferikus látásunk használatával és fejlesztésével az expozíció fokozásával és azzal, ha erősítjük a látásérzékelés feldolgozását az agyban - növelve a kapcsolatot a bal és a jobb tiszta látástechnika között.

Periferikus látás Miért is kéne használnunk a periferikus látásunkat? A retinánk a szem fókuszsíkja, ami a fényérzékeny sejteket tartalmazza kevésbé sérült ott, mint a középső részen. Ezenkívül a központi tiszta látástechnika arra tanítottuk az évek során, hogy csak bizonyos módokon lásson. Vedd figyelembe, hogy a fiatal gyerekek sokkal könnyebben látják az Aurákat, mert a középső látómezejük még nem sérült meg.

Hogyan lássuk és OLVASSUK az AURÁT

Aztán amikor iskolába mennek, megmondják nekik, hogyan használják látásukat egy bizonyos módon, és fokozatosan elveszítik a természetes aurikus látásukat. A szemünk szemszögéből nézve ezt úgy érhetjük el, ha tiszta látástechnika EGY pontra koncentrálunk hosszabb ideg másodpercig.

Amikor szemeink mozognak vagy a kép mozog a szemünk előtt, látószervünk átlagolja a képeket. A fényérzékeny sejtjeink Piros, Zöld és Kék rezgésérzékelőként műkődnek akár csak 3 rádióvevő készülék, amit 3 különböző színre hangoltak. Amikor egy nagy tiszta látástechnika rezgést szeretnél létrehozni, mondjuk egy hinta esetében, megteheted nagyon gyenge de folyamatos erőt használva a meghajtásra.

Azzal, ha szemeiddel egy pontra koncentrálsz nagyon hasonló hatást érsz el: minimális ingerléssel képes vagy fokozatosan nagyobb rezgésbe hozni a fényérzékelő receptorokat, és ez az agyban vizuális érzékelést idéz elő.

tiszta látástechnika szemcsepp vitaminok a látás javítása érdekében

Koncentrációs gyakorlat Helyezd az 1. Nézd pontosan a fekete pöttyöt legalább 30 másodpercig vagy tovább, és figyeld meg a színes pontokat a periferikus látásoddal. Ne engedj a kísértésnek, csak a fekete pöttyöt nézd. Amikor a periferikus receptorainkat stimuláljuk egy ideig, színérzeteink vannak, amik teljesen mások, tiszta látástechnika a központi látásunkat használnánk.

Minél többet koncentrálsz, annál világosabb az Aura a színes területek körül, mivel az érzékenységed nő. Korábban képes lettél volna ezt a képet nézni órákon át anélkül, hogy bármit is láttál volna.

Ez a gyakorlat azt a módot szemlélteti, ahogyan nézni kell az emberi Aurák látásához, tudatosítva magunkban látószervünk és érzékelésünk bizonyos képességeit.

Mi a különbség az emberi látás és a számítógépes látás között? Válasz 1: Nagyon sok különbség van a dolgok, ahogyan emberek áttekintjük, és tiszta látástechnika számítógépes rendszerek között. A szem: Az egyes szem szinte ugyanúgy működik, mint egy kamera. A fény áthalad a lencserendszeren, és olyan apró sejtekre esik, amelyek érzékelőkként működnek, és a képet továbbítják az agyba.

Koncentrációs gyakorlat Ennek a gyakorlatnak a célja az, hogy élénkítse a kommunikációt tiszta látástechnika agyfélteke között, ezáltal a "feldolgozási hatásfokot" növeli, ami szükséges az Aura látásához.

Helyezd a 2. Nyújtsd előre a kezed, így ujjaid egyike a körök között és alatt van. Fókuszálj az ujjad végére és ne törődj a körökkel, nézz át rajtuk.

Most 4 kört kellene látnod. Ha egy személynek hiperópiája van látod a keresztet az annak a bizonyítéka, hogy bal agyféltekéd ami a jobb szemmel van kapcsolatban a jobbal kommunikál ami a bal szemedhez tartozik.

A kereszt először lebegni fog és bizonytalannak tűnik majd. Kísérletezz a szemed és az ujjad közti távolság változtatásával, hogy elérd a tökéletes keresztet. Jelentős tiszta látástechnika tehetsz szert perc után, lehetőleg pislogás nélkül, de a bűvös időtartam úgy tűnik, hogy 45 perc folyamatos koncentráció, ami IGAZI változást idéz elő a szellemi mentális és tiszta látástechnika képességeidben.

Tapasztalataim szerint a legjobb 1 vagy 2 perccel kezdeni és fokozatosan növelni az időtartamot hétről hétre. A rövid és intenzív koncentráció jobbnak tűnik mint egy hosszabb, amit a gyakorlás hiánya félbeszakít. Fokozatos gyakorlással el kellene érned, hogy az ujjad nélkül is meglásd és fönntartsd a keresztet. Miközben a kereszt megtartásával foglalkozol próbálj meg tudatába kerülni a másik 2 körnek is és minden más körüllévő dolognak látásjavító gyakorlatok hyperopia periferikus látásod használatával.

A periferikus látásod használatával tiszta látástechnika színeket kellene lássál a fenti körök körül. Amikor képessé válsz arra, hogy elemezd a környező dolgokat a periferikus látásoddal, a kereszt és a koncentráció elvesztése nélkül, készen állsz az Aurák látására és olvasására.

A koncentráció magasabb szintjei: Az egyik átmérő a keresztben rendszerint a másik "előtt" látszik.

Látás helyreállítása

Ez azt jelenti, hogy az egyik agyféltekéd dominál a másik felett. A férfiak általában a vízszintes átmérőt látják fölül bal agyfélteke dominálmíg a nők többnyire a függőlegeset jobb agyfélteke dominál. Próbáld meg a "rejtett" átmérőt előtérbe hozni annyira amennyire csak lehet, tudatos koncentrációval.

Tisztánlátás, -hallás, -érzés, spirituális előadás, Dömény István

A koncentráció legmagasabb szintje a tökéletesen egyensúlyban lévő kereszt elérése és megtartása, aminek mind a négy karja ugyanolyan intenzitású, ilyenkor tökéletes az egyensúly a két agyfélteke között. Nagyon sok ember tapasztal bámulatos hatásokat ezen a ponton. Először, a koncentráció mélyebb lesz. Másodszor, perc után úgy tűnik mintha elvesztenéd a látványt, a világos háttér sötét lilává vagy rózsaszínné válik.

Az érzékenységed és tudatosságod nagyban fokozódik. Minden érzés megszűnik létezni. Sok ember beszámolt róla, hogy a Csakrapóló viselése jelentősen javítja az effajta koncentrációt, és az én tapasztalataim is ezt támasztják alá. Ezek az aurikus színek nem véletlenszerűek. Lentebb egy listát találsz a szivárvány monokromatikus színeiről és a hozzájuk tartozó Aurikus Párjukról.